Startside

Hos oss på Bryggerhuset Fram-Sønju får du selskapslokaler i Bingen og smakfull catering av høy kvalitet til enhver anledning. Våre kokker gjør sitt ytterste for å gi deg og dine gjester en god smaksopplevelse!

«Stor takk for nydelig mat til meg i går! Leverer alltid til forventningene, velsmakende og meget gode porsjoner. TUSEN TAKK!»

«Trenger du catering, kan jeg virkelig anbefale Bryggerhuset Fram-Sønju. Fram-Sønju gård og godkjent 4H gård. Veldig god mat, fantastisk anrettet i blant annet trau og rikelige mengder. Er veldig fornøyd med leveringene i to konfirmasjoner. Anbefales på det sterkeste!»

– Trofaste kunder

Få herlig julemat til ditt selskap!

Skal du samle familien, venner, kolleger eller andre til en sammenkomst før jul? Vi har årevis med erfaring med tilberedelse av julemat for enhver smak både for servering i våre selskapslokaler eller ute i kundens lokaliteter. Vi tilbyr rimelig tilkjøring hvis ønskelig!

Vi har både en fastsatt meny med priser samt muligheter til å skreddersy pakker etter kundens ønsker og behov til en hyggelig pris. For oss er kvalitet og matopplevelsen viktig, og spesielt når det kommer til tradisjonsmat slik som julemat er!

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om ditt arrangement!

I tillegg lager vi geleer, syltetøy og bakst som vi selger året rundt. Dette er også produkter vi selger mye av når vi er ute på markeder slik som eksempelvis på REKO-ringen.

Hva er REKO-ring?
I 2018 ble det startet opp et noe som kalles reko-ring. Dette er et konsept fra Finland. Der kan du bestille matvarer direkte fra produsenter i et bestemt området og hente forhåndsbestilte varer til avtalt tid på avtalt sted. Dette er for å unngå fordyrende mellomledd, samt at en vet hvor varene er produsert og hvem som har produsert disse.

Alle produsenter må registrere seg og ha godkjenning fra Mattilsynet for å kunne selge sine varer. Foreløpig har vi deltatt på REKO-ringene i Hokksund, Kongsberg, Drammen, Horten og Sandefjord.

Gå inn på Facebook og søk opp en REKO-ring nær deg, og sjekk ut produsenter og varer. Les mer om konseptet hos Norsk Småbrukarlag på rekonorge.no.