Startside

Hos oss på Bryggerhuset Fram-Sønju får du selskapslokaler i Bingen og smakfull catering av høy kvalitet til enhver anledning. Våre kokker gjør sitt ytterste for å gi deg og dine gjester en god smaksopplevelse!

«Stor takk for nydelig mat til meg i går! Leverer alltid til forventningene, velsmakende og meget gode porsjoner. TUSEN TAKK!»

– Trofast kunde

Vårens vakre eventyr er rett rundt hjørnet

Tiden til konfirmasjoner og 17. mai går utrolig raskt, og allerede nå anbefaler vi å bestille mat og kaker til ditt selskap!

Vi leverer både koldtbord, snitter, varm mat og utvalgte kaker til alle gjestene dine til en veldig hyggelig pris. Ta kontakt med oss i dag!

I tillegg lager vi geleer, syltetøy og bakst som vi selger året rundt. Dette er også produkter vi selger mye av når vi er ute på markeder slik som eksempelvis på REKO-ringen.

Hva er REKO-ring?
I 2018 ble det startet opp et noe som kalles reko-ring. Dette er et konsept fra Finland. Der kan du bestille matvarer direkte fra produsenter i et bestemt området og hente forhåndsbestilte varer til avtalt tid på avtalt sted. Dette er for å unngå fordyrende mellomledd, samt at en vet hvor varene er produsert og hvem som har produsert disse.

Alle produsenter må registrere seg og ha godkjenning fra Mattilsynet for å kunne selge sine varer. Foreløpig har vi deltatt på REKO-ringene i Hokksund, Kongsberg, Drammen, Horten og Sandefjord.

Gå inn på Facebook og søk opp en REKO-ring nær deg, og sjekk ut produsenter og varer. Les mer om konseptet hos Norsk Småbrukarlag på rekonorge.no.