Faunamaster såmaskin

Endelig har Faunamaster såmaskin kommet til Norge, og vi er den første forhandleren av dette her i landet!

Den kommer i to utgaver: 105 og 180. De brukes til å så vekster med såkorn på størrelse fra kløverfrø til maiskorn. Dermed trenger du ikke lenger en stor traktor og såmaskin for å gjøre våronna på ditt jorde eller i din hage. Du trenger bare å koble den på tilhengerfestet på din ATV/UTV eller på 3-punktsoppheng til kategori 1-traktor og kjøre på!

Du kan altså så frø i stort sett alle størrelser og i dybder fra 0 til 800mm, og samtidig gjødsle i én og samme operasjon.

Den innebygde 12V aktuatoren sikrer en rask betjening uten at føreren av kjøretøyet trenger å gå av. Ved transport heiser du opp såmaskinen med aktuatoren og frihøyden heves til 200mm.

Effektiv og skånsom ved bruk

Faunamaster såmaskin er ideell til såing av viltområder, faunastriper, ettersåing av hestehegning eller på andre steder hvor alminnelige landbruksmaskiner ikke kommer til.

Faunamaster såmaskin kan også brukes ved etablering av hager eller parker. Den kompakte størrelsen, kombinert med muligheten for tilkobling på ATV, gjør at det etterlates minimalt med spor i det eksisterende anlegg etter såing av blomster, urter etc.

Faunamaster såmaskin kan benyttes i et allerede ferdigsådd bedd. Ved ettersåing uten jordforarbeiding, anbefaler vi at sådybden er maksimalt 10mm.

Informasjon Faunamaster 105

Mål: L2190 B1450 H1060
Vekt: 260kg
Sårekker: 7 hvor alle er justerbare
Rekkeavstand: 150mm ved 7 rekker, 350mm ved 3 rekker og 525mm ved 2 rekker
Anbefalt arbeidshastighet: 4-6 km/t
Pris: Kr. 49.990 + mva

Informasjon Faunamaster 180

Mål: L2300 B2190 H1130
Vekt: 410kg
Sårekker: 12 hvor alle er justerbare
Rekkeavstand: 150mm ved 12 rekker, 300mm ved 6 rekker, 600mm ved 3 rekker
Anbefalt arbeidshastighet: 4-6 km/t
Pris: Kr. 65.700 + mva

Service og reservedeler

Vi tilbyr sammen med våre samarbeidspartnere servicetjenester til din Faunamaster såmaskin – både periodisk vedlikehold og reparasjoner. Det lagerføres slitedeler og reservedeler både i Norge og hos produsenten i Danmark slik at du kan føle på tryggheten over at det er deler å få tak i når du trenger det.

Leveringstid

Det er for øyeblikket ca. 1 ukes leveringstid på alle modeller av Faunamaster.

Transport

Du står fritt til å hente selv på vårt lager i Bingen, Øvre Eiker når din vare er klar. Vi kan også være behjelpelig med frakt fra oss til deg med våre egne kjøretøyer.

Montering

Ved ankomst vårt lager er småmaskinene pakket i kasser og må monteres. Du kan pakke ut og montere selv når du får det hjem til deg, eller så kan vi montere den hos oss før videre transport. Pris på denne klargjøringen er for øyeblikket kr. 3.000 ink. mva. På grunn av tiden det tar vil dette medføre noe lenger leveringstid.

Les mer om Faunamaster på produsentens nettside: www.faunamaster.com

Rull til toppen