Forside

Bingen Landbruk & Fritid har tilhold i Bingen i Øvre Eiker kommune – på grensa til Modum, Sigdal og Flesberg. Vi spesialiserer oss på salg av hundegårder og andre relevante varegrupper til glede for levende vesener på to og fire bein.

Siden våren 2023 har vi vært forhandler hos KK Import AS av markedets mest solide utendørsprodukter til hund. Produktene er produsert i sentrale deler av Europa og har en kvalitet som få andre kan skilte med.

Våre kunder kjenner ofte sine behov, men vi bistår selvsagt med råd og tips til anskaffelsene. Med våre korte leveringstid kommer kundene som regel innom oss fra fjern og nær for å hente sine bestillinger, eller så kan vi bistå med transport med vår varetaxi hvis det er ønskelig. For alle kunder sør for Valdres og vest for Asker er vi nærmest av forhandlerne til KK Import.

Apropos varetaxi så er det også noe vi tilbyr våre kunder uavhengig av salg av hundeutstyr. Vi har fraktet både store og små gjenstander som ikke egner seg for ordinær postgang over store deler av Sør-Norge. Med alt fra enkeltmalerier i små og store størrelser og frakt av større partier med notestativer til ordinære flyttelass, motorblokker, dekk og motorsykler.

Vi har et høyt tempo hvor vi er få personer som gjør alt. Derfor foretrekker vi å få alle henvendelser i skriftlig form enten som melding på Messenger (se blå knapp nederst på siden) eller som e-post til butikk@bing1.no. Vi svarer deg uansett så fort vi kan!

Vi gleder oss til å ta i mot din forespørsel!

Rull til toppen